Referenser

Vi har genom åren spelat bl.a. för dessa företag och organisationer:

Meetmasters, That's Wonderful, Göteborgs Kulturkalas, Liseberg Polketten, Västsvenska Juniorhandelskammaren, Råda Gille, Friskis & Svettis, Alströmergymnasiet Alingsås, Härryda kommun, Nykterhetsrörelsens scoutförbund, O-ringen Femdagarsorientering, Ericsson Microwave, Öhrlings Coopers & Lybrand, Det glada Göteborg, Nord Data, ICI, West Coast Jitterbugs, Svenska mässan, Amaranther orden, W:6 orden m.fl.

Event

thatswonderful.jpegMölnlycke Storband levererade högklassig middagsunderhållning och var en fröjd att jobba med...och en njutning för både öga och öra.

Jenny Rådman grundare av eventbyrån That's Wonderful


ResizedImage5571-nine_yards_logo.pngMölnlycke Storband var med och skapade en musikalisk inramning på ett event för en viktig kund till oss. De levererade underhållning på hög nivå och samarbetade jättebra med oss och med anlitade artister

Erica Janvik, Project Manager på Nineyards 


Bröllop

Tusen tack,
till alla er i Mölnlycke Storband som gjorde vår bröllopsfest till ett alldeles oförglömligt minne! Ni anar inte hur otroligt glada vi är som bokade er! Vi ska även framföra hälsningar från samtliga bröllopsgäster som var lika mäkta imponerade över er som vi var! Vi har bokat in en resa till Göteborg den 1 nov så vi får höra mer av er på er konsert :)
 

Kramar Elisabeth & Jörund


Kära Mölnlycke Storband,
Tack för den fina musiken på vår bröllopsfest! Ni har fått massor med komplimanger efteråt,
och ett fullt dansgolv är det allra bästa betyget! 

Tack också för "vår" vals, Moon river. Det var en bonus och satte tonen för en underbar kväll!

Katarina & Johan


Tack,

För en härlig spelning på vår bröllopsfest!!!

Anna & Sven


 

Konsert

…Det här programmet är sanslöst bra, med ett fantastiskt storband och grymma sångerskor… ren njutning hela tiden …  

Anna Kuuse, Hindås Kulturstation (om konserten "Hyllning till Alice Babs och Monica Zetterlund")…succé fylld av gamla skivbekanta... allt ifrån folkmusikalisk kulning och sköna ballader till rivig scatsång…

Rolf Haglund, Borås Tidning 6/2-15 (om konserten "Hyllning till Alice Babs och Monica Zetterlund")